Hoofddorp: Fietser geschept op de IJweg

Hoofddorp: Fietser geschept op de IJwegHoofddorp, 29 augustus – Bij een ongeval op de IJweg is donderdagochtend ter hoogte van het Sparresholmpad een fietser geschept door een auto. De fietser maakte gebruik van de oversteekplaats en werd daar geschept door een auto.

De fietser kwam bovenop de motorkap terecht. Het slachtoffer is in de toegesnelde ambulance op letsel gecontroleerd. De fietser hoefde niet mee voor verdere zorg. Regelmatig worden fietsers aangereden bij deze oversteekplaats, de oversteekplaats wordt duidelijk aangegeven door grote waarschuwingsborden en knipperlichten.

Fotografie: Eric van Lieshout

 

Hoofddorp: Fietser geschept op de IJweg Hoofddorp: Fietser geschept op de IJweg Hoofddorp: Fietser geschept op de IJweg Hoofddorp: Fietser geschept op de IJweg Hoofddorp: Fietser geschept op de IJweg Hoofddorp: Fietser geschept op de IJweg

Misschien vindt u dit ook interessant?

2 gedachten over “Hoofddorp: Fietser geschept op de IJweg”

  1. blue

    Automobilosten rijden daar alsof de weg van hun is en ik merk zelf dat de oude mensen daar altijd schijt aan hebben en die zijn zelf een gevaar in het verkeer.
    Geen knipperlicht gebruiken, op de snelweg 70 rijden ipv 100 wat s toegestaan.
    Laat die oudjes maar wat meer testen doen, dan zul je zien dat de ongelukken drastisch zullen verlagen.
    Mijn buurvrouw van 84 is net zo gevaarlijk op de weg, en heeft het te druk met concentreren zodat zij alles om zich heen vergeet.
    En dan niet te spreken over oudjes op de fiets, die midden op de weg stilstaan om te kijken waar ze heen moeten of midden op het fietspad afstappen om de stoep op te gaan.
    Zelf al meerdere malen bijna tegen zo’n iemand aangeknald en dan krijg je nog een grote mond ook.
    T zou verboden moeten worden dat zij nog mogen deelnemen in het verkeer !

  2. Moi

    Misschien een domme vraag maar waarom hebben fietsers etc. daar eigenlijk voorrang? Het is niet dat ik het ze niet gun, totaal niet. Maar het lijkt mij vragen om problemen op dat stuk.

    Hoe dan ook, gelukkig is de fietser er goed vanaf gekomen.

Reacties zijn gesloten.